Van 't Hof Rijnland

Wonen en werken in het
kloppend hart van Tilburg

Dynamisch, ondernemend, energiek: zowel de Tilburgse Spoorzone als de stadskern zijn altijd in beweging. Comfortabel wonen en werken op een echte A-locatie op de grens tussen deze twee stadsdelen? Het komt samen bij The Bank.

37 appartementen • 56 parkeerplaatsen • 2.300 m² kantoor

Leven op een toplocatie

The Bank aan de Heuvelring 88 is gelegen op een prominente locatie tegenover het centraal station van Tilburg, op de grens van de bruisende Spoorzone en het gezellige stadscentrum. Een absolute A-locatie voor wonen en werken, dankzij de uitstekende bereikbaarheid en de directe nabijheid vele horecavoorzieningen, winkels en het Veemarktkwartier.

De Spoorzone heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot enerzijds een hotspot voor ondernemers, horecazaken en artiesten – en anderzijds tot een plek waar mensen met een moderne lifestyle comfortabel wonen.

Op de begane grond is ABN AMRO gevestigd, de verdiepingen hebben een woonfunctie. Huurders profiteren van de hoge duurzaamheidsprestaties van het gebouw, de uitstekende bereikbaarheid dankzij de ligging naast Tilburg Centraal station, de ruimte parkeergelegenheid, de goede voorzieningen in de buurt en de nabijheid van hogescholen en Tilburg University.

Wonen en werken in het
kloppend hart van Tilburg

Bereikbaarheid

Stadse dynamiek

Van hippe coffeebar tot fine-dining restaurant, van sportschool tot supermarkt, de Spoorzone en het centrum hebben alles wat de moderne stadsmens nodig heeft. The Bank ligt tegenover NS station Tilburg Centraal waardoor steden als Antwerpen, Breda, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch binnen een uur te bereiken zijn.

Met vijf minuten zit je bovendien op snelwegen A58 en A65. Tilburg is met diverse snelfietsroutes en gratis fietsstallingen tevens een fietsvriendelijke stad.

The Bank

Comfortabel & groen

Woningen

Met hoogwaardig afgewerkte woningen variërend van 43 m² tot 94 m² biedt The Bank voor ieder wat wils.

Elke woning heeft een badkamer met inloopdouche en een keuken met inbouwapparatuur. En, zo comfortabel als wonen in The Bank is, zo zuinig is het ook. Dankzij de vele duurzaamheidsmaatregelen kunnen bewoners rekenen op lage energielasten.

Kantoor

De kantoorruimte op de begane grond en eerste etage beslaat ca. 2.300 m² en is langjarig verhuurd aan ABN AMRO.


Parkeren

De ondergelegen parkeerkelder en de parkeergelegenheid op het buitenterrein bieden ruimte voor in totaal 56 voertuigen.

Groen leven

Bewust en groen leven? Bij The Bank ben je aan goede adres. Door vele verduurzamings-maatregelen draagt The Bank energielabel A. Bewoners en huurders genieten hierdoor van een comfortabel leefklimaat en lage energielasten.

Tilburg

Een creatieve industriestad met een rauw randje

De levendige Spoorzone, gezellige horecapleinen, het verrassende dwaalgebied, het creatieve Veemarktkwartier, de hippe Piushaven, de vele groene binnentuinen en stadsparkeren, de beroemde kermis: Tilburg bruist.

Het is een industriestad met een rijke textielhistorie die studenten dankzij Tilburg University en de hogescholen al jaren weten te vinden. Ook aan kunst en cultuur is met zowel musea De Pont, TextielMuseum en Natuurmuseum Brabant als de Schouwburg en Concertzaal, Poppodium 013, PaRaDoX, Theater De Vorst en drie bioscopen geen gebrek

Tilburg is een stad waar mensen gemakkelijk samenwerken en oog hebben voor elkaar, waar verfrissende, nieuwe ideeën ontstaan, waar we de schouders eronder zetten, om onszelf lachen als iets anders uitpakt dan verwacht, en waar mensen zich thuis voelen in een ietwat ongepolijste omgeving. Deze combinatie van eigenschappen maakt Tilburg uniek.

— Citymarketing Tilburg

234
Horecazaken
1.000
Winkels
19.323
Bedrijven
120.050
Banen
219.796
Inwoners
Contact

Meer weten over The Bank?

Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen neem contact op met Van ‘t Hof Rijnland.

Van 't Hof Rijnland